Poroka v Logarski dolini


Logarska dolina je kraj, kjer se ustavi čas. Brezčasna lepota narave je najbolj romantična kulisa, ki kar kliče po ljubezenskih zgodbah, ki so se pred kratkim zgodile pred našimi očmi.

V okolici prenovljenega hotela Plesnik je skupina udeleženk naše Akademije za organizatorje porok organizirala rustikalno poročno inspiracijsko zgodbo, naslednji dan pa sva imeli z Blažko čast pripraviti čisto pravo, intimno poroko dveh čudovitih zaljubljenih src.

V Logarsko dolino se lahko iz Ljubljane pripeljeta v dobri uri vožnje. Kaj bi bilo torej lepšega kot pobegniti stran od ponorelega sveta, nekam v neokrnjeno, dehtečo in zelenja polno naravo!

Hotel Plesnik s svojim preprostim in domačim izgledom toplo privabi vsakega obiskovalca. Pred kratkim so svojo hotelsko ponudbo razširili, saj gostom poleg okusne kulinarike ponujajo tudi sproščujoč wellness in urejen bazen v naravi ter udobne in prikupne alpske sobane. Jutranjo kavico si lahko privoščita na novi, odprti terasi s pogledom na mogočne Kamniško-Savinjske Alpe.

Urejene sobe Hotela Plesnik so kot nalašč za priprave na vajin poročni dan. Staro, a skrbno ohranjeno pohištvo ustvarja čudovit rustikalen ambient, ki vajini poroki doda pridih domačnosti.

Prijazno osebje bo z veseljem ustreglo vajinim željam. Razvajali vaju bodo z izvrstno kulinariko, za katero izberejo le najboljšo in lokalno pridelano hrano.

Tudi vajini kosmati ljubljenčki so dobrodošli. :) Lahko vaju pospremijo na vajino skupno življenjsko pot in vama delajo družbo, ko zares postaneta "mož" in "žena".

​​ Skupaj se lahko odpravita do veličastne lipe, kjer si pod gugalnico izpovesta iskreno ljubezen. Kaj bi bilo lepšega kot brezskrben sprehod po travniku, kjer vaju spremlja prijeten vonj po sveže pokošeni travi?

Hotel Plesnik omogoča organizacijo poročnega obreda ne samo na eni, temveč na več različnih lokacijah. Zamislita si, da bi se res lahko poročila nekje na samem, kjer slišita zgolj sebe, svoje srce in šumenje izvirske vode?

Takšno kuliso vama lahko omogoči lep, majhen slap Palenk, ki žubori le nekaj korakov stran od hotela Plesnik.

Mogoče si predstavljata, da bi ljubezni svojega življenja zvestobo najraje obljubila na prostrani, s travniškim cvetjem polni dolini?

Takšno travniško zgodbo sta si zaželela Marija in Gregor, nadvse prijeten par, ki se je pri nas odločil za organizacijo intimne poroke. Želela sta, da je ta dogodek res samo njun. Zaupala sta naši presoji in se pustila, da smo zanju ustvarili čaroben, majski poročni dan.

Poskrbeli smo za majhne detajle ter s tem omogočili, da je bil njun dan res poln presenečenj. Pravita, da se jima bodo za vedno vtisnili v spomin.

Mir, intimna zabava in čas, ki ga želita preživeti drug z drugim, je v Logarski dolini zelo cenjen in dragocen.

Tudi občutek pripadnosti in topline, s katero vaju bo objela prijazna dolina, je zares pristen in iskren.

Moram priznati, da smo v organizaciji obeh dogodkov - inspiracijske poročne zgodbe in prave intimne poroke neizmerno uživali. Ni lepšega občutka kot soustvarjati nepozaben poročni dan za tako čudovite pare, s katerimi smo imeli čast sodelovati.

Za sodelovanje pri nepozabnem inspiracijskem projektu se zahvaljujemo partnerjem, ki so se z veseljem odzvali na naše povabilo:

Tjaša, Lucija in Kristina - učenke prve slovenske Akademije za organizatorje porok

Hotel Plesnik - poročna lokacija

Aluna Weddings - poročna fotografija G-production - poročna videografija Emazing creations - kreatorica poročnih slaščic Finimini dizajni - poročne tiskovine

Cvetličarna Omers - cvetje in dekoracija

Poročni salon Krinolina - ženska poročna obleka Ona on - moška poročna obleka Zaobljuba - medijska podpora

Stanka Simič za Carpus Makeup Center - poročna vizažistka Katja Mahne - poročna frizerka

Coufer by Miloš Horvat - glasba na poroki

Zakoncema Mariji in Gregorju se zahvaljujemo za izkazano zaupanje pri organizaciji njunega dne. Za soustvarjanje čudovite intimne poroke se zahvaljujemo ponudnikom poročnih storitev, brez katerih dan ne bi bil tako čudovit:

Hotel Plesnik - poročna lokacija

Nastja Kovačec - poročna fotografija

Fragments Collection - poročna videografija

Emazing creations - kreatorica poročnih slaščic

Finimini dizajni - poročne tiskovine

Sanjski šopek - poročna dekoracija

Sens - moška poročna obleka

Anja Skok - poročna vizažistka

Irina Kysselef - kreatorica poročnih frizur

Coufer by Miloš Horvat - glasba na poroki

#intimnaporoka #elopement #porokavLogarskidolini #HotelPlesnik #poročnelokacije #poročnetiskovine #poročnadekoracija #cvetjeindekoracija #poročniorganizator #organizacijaporoke #gorskaporoka #pogostitevsvatov #sladkikotičeknaporoki #poročnamiza #poročniaranžma

PRIPOROČAM
ZADNJE OBJAVE