Poroka na Fuerteventuri


Otok, na katerega prideš v 4-ih urah z letalom, kjer se čas ustavi in imajo vsi ljudje čas za pogled, nasmeh in tisti prisrčni "Hola". :) Neskončne peščene plaže in dih jemajoči sončni zahodi so kot nalašč za romantične poročne zgodbe. Organizacija takšnih porok je uresničitev mojih sanj. Uresničim tudi vajine in vaju povabim na sončni Kanarski otok Fuerteventura?

Samo prikličita si v spomin pomirjujoč zvok morskih valov, nežen vetrič v laseh, toplo mivko pod nogami in srkanje osvežujočih poletnih koktajlov. Kdo si ne bi želel v takšni poletni pravljici ljubezni svojega življenja dahniti usodni »da«? :)

Konec februarja 2018 organiziramo prvo poroko na tem prečudovitem otoku. Intimno poroko za le peščico svatov. Z obredom na samotni, neskončni plaži. S slovenskim poročnim obredom, ki je napisan samo za njiju dva. S popolno slovensko ekipo, ki poskrbi za vse segmente te popolne poročne pravljice.

To poroko bom ustvarjala v sodelovanju z izvrstnima fotografoma Milošem in Natašo Horvat ter vrhunsko vizažistko Martino Vrhovnik. Poskrbeli bomo za organizacijo, dekoracijo, nepozaben in intimen poročni obred, ki bo izveden v slovenskem jeziku, romantično večerjo, brezčasne fotografije in ganljiv videz obeh – tako neveste kot ženina.

Mika tudi vaju tak popoln poročni pobeg? Zdaj imata izvrstno priložnost, da si ga privoščita z odlično slovensko ekipo! Vse, kar morata narediti je, da nam napišeta email na blazka@8-events.com in prosita za ponudbo. :)

Lahko sta čisto brez skrbi, vajini svatje se z našo pomočjo na poti k vama ne bodo izgubili. Za lažjo orientacijo jih bomo od njihovega pristanka z letalom naprej usmerjali mi.

Neskončnost morja na obzorju bo ujeta v preprosto intimnost oboka, pod katerim si bosta ob navzočnosti svojih najbližjih obljubila večno zvestobo.

Vaše druženje bo lahko v znamenju sproščenega vzdušja na plaži. Osvežili se boste z izvirnimi poletnimi napitki in se sladkali s poletno okrašeno poročno torto.

To in še veliko več vama razkrijemo na Fuerteventuri. Če vaju zamika in se opogumita, da bi se tudi vidva poročila na rajskem otoku, hitro sporočita, da vaju počakamo kar tam. :)

P.S. Na Fuerteventuro v februarju letiš od cca 150€ dalje. :)

#porokanaFuerteventuri #porokanaplaži #Fuerteventura #rajskiotok #poletnaporočnatorta #morje #plaža #nakupletalskihkart #intimenporočniobred #romantičnavečerja

PRIPOROČAM
ZADNJE OBJAVE