Obletnica ljubezni


"Roža potrebuje sonce, da postane roža. Človek potrebuje ljubezen, da postane človek." Phil Bosmans

Miloš in Nataša sta duši dvojčici. Partnerja, prijatelja, sodelavca. Življenje si delita na vseh področjih. Sta nasprotji, ki tvorita edistveno celoto. Sta srčni in čutni osebi in moja draga prijatelja.

Danes praznujeta 17. obletnico poroke in še nekaj let več skupnega življenja. Njuna ljubezen je vsako leto lepša, večja in močnejša, zato si zasluži, da nanjo nazdravita v stilu.

Miloš in Nataša sta tudi poročna fotografa in običajno stojita na drugi stran fotografskega aparata. Te fotografije je posnela njuna 16 letna hči Klara in tu lahko nadaljujem s tistim rekom o jabolku, ki pade nedaleč od drevesa, kajne?

Pogosto delamo skupaj na porokah. In rada delam z njima. Poleg fotoaparata vedno s sabo prineseta še kaj. Dobro voljo, mirnost, osredotočenost. Ker cenita medsebojno ljubezen, cenita tudi ljubezen parov, ki ju izberejo za fotografiranje poročnega dne. Zato so njune fotografije tako žive in polne čustev. Izžarevajo Milošev umetniški značaj in Natašino ženstveno milino. Kot sem rekla - popolna celota.

Zato smo na lep sončen dan naredili nekaj popolnih trenutkov za uživanje v dvoje. Ob glasbi iz enega in edinega Coufer zvočnika, ki je prazprav Miloševa mojstrovina. Ob kulinaričnih mojstrovinah iz kuhinje mojstra Bineta Volčiča. Ob izvrstnem vinu in penini Ducal. Ob romantičnem vzdušju, katerega ne bi mogla pričarati brez svečnikov in cvetja iz Cvetličarne Omers . In ob dih jemajočem razgledu na najlepše mesto na svetu.

Ljubezen ni samoumevna. Je vse k čemur stremi človeška duša. In ko ena najde sebi enako, se zgodi čudež. Čudež ljubezni. Te čudeže s hvaležnostjo gledam vsak dan. Odražajo se v besedah in dejanjih ljudi, katerim priskočim na pomoč pri čaranju nepozabnih trenutkov, ko slavimo ljubezen.

In ljubezen je vredna, da ji nazdravimo. Da jo podpremo z lepoto, dobroto in veseljem.

Nataša in Miloš, želim vama nepozaben dan in vaju toplo objemam. <3


PRIPOROČAM
ZADNJE OBJAVE