Čas je za geometrijo


Trend letošnje poročne sezone je zagotovo geometrija. Kozarce za vlaganje na tisoč in en način so zamenjali strogi geometrijski liki, ki zdaj kraljujejo kot rdeča nit poročnih dekoracij po vsem svetu. S svojo svežino in čistimi linijami navdihujejo tudi mene.

V resnici se je ta trend pojavil že preteklo sezono, letos pa razširil v takem obsegu, da prinaša čisto nov pogled na poročno dekoracijo tudi tistim, ki so na te špičaste, nepravilne oblike sprva gledali nekoliko skeptično. K temu je vsekakor pripomogla zakladnica navdušujočih fotografij na Pinterestu. Nekaj sem jih izbrala za vas v spodnjih galerijah.

Dekoracija prostora

Prizme, stožci in razna nepravilna geometrijska telesa, ustvarjena iz kovin v barvi medenine, zlata z roza pridihom in brona v kombinaciji s steklom zelo lepo funkcionirajo v zaprtem prostoru ali v naravi. Kombiniramo jih lahko s cvetjem in zelenjem, ali pa zgolj svečkami. (klik na galerijo)

Poročni obred

Težke lesene oboke s tančicmi so letos zamenjali minimalistični oboki ali krogi iz medenine. Cvetje in zelenje se dodaja po želji. Brez svečk v medeninastih svečnikih ali v grobih steklenih posodah pa ne gre. (klik na galerijo)

Tiskovine

Vsi vemo, da so poročne tiskovine pomemben del poročne dekoracije. Zato jih vedno poenotimo s stilom poroke. (klik na galerijo)

Dekoracije miz

Tu se odpira neskončno možnosti. Liki lahko služijo namesto vaz, svečnikov, lantern ali pa zgolj kot dekorativni element na mizi. (klik na galerijo)

Poročne torte

Tudi v dizajn poročne torte lahko vpeljemo črte, like in telesa. Vprašanje pa je, če je to zares potrebno. :) (klik na galerijo)

Prstani

Posodice za prstane so bile prvi geometrični element, ki sem ga tudi sama uporabila pri poročni dekoraciji. Zdaj pa lepo zaključijo celosten geometrijski stil poročne dekoracije. (klik na galerijo)

Geometrijske oblike lahko kombiniramo s katerim koli stilom poroke; dodajte les, steklo, grilande zelenja in divje cvetje za vintage stil, ostanite pri minimalizmu za klasiko. Splošno prepričanje pa je, da moda v Slovenijo pride z dvoletnim zamikom. Kaj pa vem, meni je ta stil že zdaj kar všeč. :) Pa vam?

#poročnitrendi #poročnadekoracija #načrtovanjeporoke #organizacijaporoke #geometrija #trendi2017 #dekoracijaporočnemize #dekoracijaporočnegaobreda #poročniobred #poročnetiskovine #poročniprstani #poročnetorte

PRIPOROČAM
ZADNJE OBJAVE