Kako bomo sodelovali?


Poklepetamo

Najprej me kontaktirata. Vajinega klica bom vesela vsak delovnik med 9. in 17. uro. Lahko mi pošljeta e-mail ali oddata povpraševanje na spletni strani. Lahko si pomahamo tudi po Skypu. Nato vama bom poslala ponudbo mojih storitev in če vama bo všeč, vaju častim vsaj eno kavico. :) Prosila vaju bom, da mi zaupata svoje želje, sanje, poglede, razmišljanja glede vajinega dne, jaz pa vama bom predstavila kako poteka naše sodelovanje. Če bosta začutila, da mi lahko zaupata, bomo izbrali najustreznejši paket storitev in podpisali pogodbo o sodelovanju ter se lotili dela!

Predlagam

Z moje strani sledijo predlogi za izbor poročne lokacije in vseh ponudnikov poročnih storitev, katere bi želela imeti. Vedno predlagam tiste, za katere menim, da najbolj ustrezajo vajinemu stilu in vem, da svoje delo opravijo dobro. Moj predlog pa je zgolj dobrohoten nasvet in nikakor zaveza. Zelo rada sicer delam s tistimi, za katere vem, da jim lahko zaupam, vendar pa izbiro prepuščam vama. Pri tem vaju vabim, da se zanašata na občutek, ki ga dobita ob ponudbi, fotografijah ali srečanju z določenim ponudnikom.

Izbereta

Končna izbira fotografa, glasbenikov, lokacij, gostincev, vizažistov, frizerjev, cvetličarjev, cateringa, oblikovalcev, poročnih salonov, itd. bo seveda vajina. Če imata slaščičarko v družini, bomo seveda sodelovali z njo. :) Obiskala bosta nekaj lokacij in začutila, katera vaju navduši. Nato bomo začeli kreirati vajin poročni dan.

Kreiram

Ko enkrat spoznam vajine želje in začutim vajino energijo in ko določimo lokacijo poroke, dobim navdih kako bo vajina poroka izgledala. Pripravim vama vizualni koncept poroke in iščem tiste drobne detajle, ki bodo vajin dan naredili vajin. Zato se bomo večkrat pogovarjali. :)

Načrtujem

Tu pa se pravo delo začne. Rezervirala bom vse ponudnike poročnih storitev, katere sta izbrala. Uskladila bom dogovore z njimi. Se dogovorila za uvodne sestanke, pokušine, itd. Za vaju bom vodila poročni načrt, slikovno zakladnico idej, finančni načrt. Skupaj bomo dogovorili vse glede programa poročnega dne, časovnice, vabil, daril, dekoracije, zabave, postavitve prostora, glasbe, seznama gostov, sprejema, poročnega protokola in še in še. Na voljo vama bom za nasvete v primeru vprašanj in dilem. Teden dni pred poroko bom vse sodelujoče obvestila z natančnim planom dogodka in z njimi dogovorila zadnje spremembe.

Koordiniram

Na poročni dan želim, da mi preprosto zaupata. Poznali se bomo že nekaj mesecev in verjamem, da to ne bo težko. Želim si, da mislita samo drug na drugega, vse ostale skrbi pa prepustita meni. Zadnjih 48 ur pred poroko ima moj telefon 24.urno SOS linijo. Na voljo sem vama zato, da name preložita vse skrbi glede organizacije vajinega dne, vidva pa skušata zaužiti vsak čarobni trenutek. Poskrbela bom za koordinacijo vseh sodelujočih, za logistiko in tudi za kako malo ali malo večjo težavico, ki se lahko pojavi tekom dneva. Do zdaj smo rešili še vsako.

Stiliram

Poroka = vse mora biti lepo. Tako pač menim. Ne morem si pomagat. Poleg koordinacije, največ časa namenim temu, da postavim vsak detajl tako, da se sestavi v popolno sliko. In ker vajino poroko planiramo skupaj, sta seznanjena praktično z vsem. Vseeno pa rada dodam še kaj po vrhu, kaj kar vem, da vama bo všeč. V obliki dekoracije, malega presenečenja,… Nekaj lepega. :)

Poročita se

Vse kar morata narediti potem je, da si pogledata v oči in si rečeta DA. In se zabavati. Sama in s svati. In nato podoživljati vse te srečne trenutne leta zatem. Jaz jih bom. :)

#organizacijaporoke #organizatorporok #organizatrokaporok #načrtovanjeporočnegadne #poročninačrt #planporoke #finančninačrtporoke #ponudnikiporočnihstoritev #svetovanje #načrtovanje #poročnalokacija #poročnadekoracija #koordinacijaporoke #poroka #poročnidan

PRIPOROČAM
ZADNJE OBJAVE