Search
  • Blažka Ž. Kopač

15 načinov kako lahko ženin preseneti svojo nevesto


Skoraj vsaka nevesta, s katero sodelujem pri organizaciji poroke, razmišlja kako bi nekako presenetila svojega bodočega moža na njun dan. S svojim videzom, z drobnimi sporočilci, z nastopom presenenčenja. Zelo vesela pa sem, ko se najde ženin, ki bi rad presenetil svojo bodočo ženo. Vse več jih je in sprašujejo me, kako bi svoji dragi lahko polepšali dan. Evo, tule je 15 idej za presenečenja, za katere vem, da bi bila vsaka nevesta vesela, če bi jih doživela. :)

1. Popiši njene čevlje

Samo na podplatu, seveda. Drugače bo kontra efekt! :) Na skrivaj napiši iskreno sporočilo na podplate njenih poročnih čevljev. Presenečena in presrečna bo nad to drobno pozornostjo.

2. Podari ji perilo

Priznana ameriška znamka spodnjega perila Victoria's Secret ima simpatično kolekcijo perila in oblačil za neveste. In dostavljajo tudi v Slovenijo!

3. Tvoj njen najljubši parum

Na jutro vajinega poročnega dne ji pošlji darilce – parfum, po katerem je dišala, ko sta se spoznala. Zraven priložiš osebno sporočilce, v katerem opišeš katere spomine ti pričara ta vonj.

4. Pismo

Napiši ji pismo, v katerem ji zapišeš svoja čustva, spomine, misli o vajinem odnosu. Kaj vse ceniš pri njej in zakaj si ne predstavljaš življenja brez nje. Dogovoriš se z njeno pričo, da ji ga izroči tik preden se odpravi k poročnemu obredu.

5. Zapleši zanjo

Če zbereš pogum za nastop pred vsemi gosti, bo ta spomin ostal do konca življenja živ in zabaven. Najameš plesnega učitelja in si daš duška. Še bolje pa je, če ti pri tem pomagajo kolegi. Inspiracija na spodnjem videu. :)

6. Zapoj

Pa ni treba pred vsemi. Sploh če nimaš ravno najbolj ostrega posluha. Lahko je samo zanjo. Njej bo vseeno, če fušaš, zapomnila pa si bo tvoj trud in dobro voljo. Zapoješ ji pesem, ki vama nekaj pomeni ali pa tisto, skozi katero ji lahko poveš kaj čutiš do nje. Podoknice in serenade so zgodovinsko dokazan najuspešnejši dokaz ljubezni. :)

7. Privoši ji sprostitev

Večer pred poroko so neveste redno mirne in sproščene. Podari ji sproščujoč tretma v lepem, mirnem in prijetnem wellness centru. Masaža, razvajanje. Povej ji, da si želiš da se sprosti, uživa ta večer in cel naslednji dan. :) Pojdita skupaj ali pa naj gre s pričo oz. s prijateljicami.

8. Gravura poročnega prstana

Ko izbereta poročna prstana, se dogovori z zlatarjem, da v njenega doda posebno gravuro. Mogoče beseda, stavek, ki nekaj pomeni samo vama.

9. Vajin ljubezenski Mix – CD /USB

Zberi vajine pesmi, tiste katere sta skupaj poslušala v najbolj zaljubljenih trenutkih, ko sta se spoznavala, ko sta začela skupaj živeti, ko sta potovala in tiste, ki polnijo vajin skupni dom. Zapeci na CD ali USB ključek, dodaj kratko sporočilce in nasmeh na njenem obrazu je zagotovljen. :)

10. Poročno potovanje v neznano

Če rada potuje in si morda neznansko želi obiskati določen kraj in če si to lahko časovno in finančno privoščiš, je morda zdaj pravi čas za tako lepo presenečenje.

11. Osebna zaobljuba

Lahko jo presenetiš z osebno zaobljubo. Na civilnem poročnem obredu, namesto klasičnih zaobljub poveš nekaj stavkov iz srca.

12. Nastop njenega najljubšega izvajalca

Občuduje plesalce, pevca, pevko, igralca, komika? Lahko ga povabimo za kratek nastop, ki bo popestril vajin večer.

13. Prihod osebe, katero ceni in ima rada, pa je izgubila stik

Obstaja tisti nekdo, o katerem vedno govori z nostalgijo, naklonjenostjo, pa je žal popolnoma izgubila stike z njim oz. njo? Če obstaja taka oseba, katere prihod bi tvoji dragi veliko pomenil, jo povabi naj pride na poroko ali pa naj posname video sporočilo, katerega ji predvaj ali pa na jutro poročnega dne, ko bo sama.

14. Foto film spominov

Sta veliko potovala? Imata na tisoče fotografij? Ustvari fotofilm/slideshow vajinih spominov, ga opremi z glasbo ali pa zraven še kaj lepega povej.

15. Drobna sporočilca

Njena priča je lahko tvoj pomočnik pri ustvarjanju romantičnega vzdušja na vajin poročni dan. Napiši nekaj kratkih sporočilc, katere pa bo nevestina priča nastavila tako, da jih bo postopoma odkrivala skozi priprave na poroko. Brez dvoma jo bodo sporočilca navdušila, raznežila in sprostila. :)

Želim ti veliko veselja pri načrtovanju lepih in osebnih presenečenj. Če potrebuješ pomoč, pa povej! <3

#ženin #nevesta #presenečenjezanevesto #idejezapresenečenja #organizatorkaporok

701 views
KONTAKTIRAJ nas
 

info@8-events.com

+ 386 31 351 195

Infinity Events

Pot za Brdom 100

Ljubljana, Slovenija 

Z NAMI POTUJ
v neskončnost dobrih idej
DRUŽIMO se