POROKE

VIZIJA

Želimo, da vesta, da je vajina ljubezen pomembna. Za nas in za vse, ki vaju poznajo in občudujejo vajin odnos. Začutiti pravo ljubezen je nekaj najlepšega in to si zasluži slavje. Poroka mora izžarevati energijo ženina in neveste. To je naše prvo vodilo. Z vama želimo ustvariti Vajin dan. Ponašamo se z neusahljivim virom idej, ki pomagajo oblikovati dan, kot ga še ni bilo. V navdih nam bo vajina ljubezen. Verjamemo, da je poroka lahko sproščena, lepa, čustvena, zabavna in polna drobnih in velikih presenečenj, bodisi če povabita zgolj priči ali pa preko sto svatov.

ORGANIZACIJA

Vemo, da je čas dragocen in privoščimo vama, da ga namenita drug drugemu. Organizacijo vajine poroke bomo vodili od začetka do konca. Skupaj bomo za vaju poiskali najustreznejše ponudnike poročnih storitev, oblikovali stil poroke, izbrali ustrezno lokacijo, dekoracijo, vabila, obleke... Usklajevali bomo dogovore z vsemi izvajalci in na dan poroke poskrbeli, da teče vse kot dogovorjeno. Na voljo so vama naše dolgoletne izkušnje in bogata zakladnica informacij, ki vama bodo prihranile ogromno časa.

EKIPA

Dobro poznavanje trga in osem let izkušenj so prinesli privilegij, da sodelujemo s preverjenimi in zanesljivimi izvajalci poročnih storitev. Fotografi, cvetličarji, vizažisti, frizerji, glasbeniki, lučkarji, gostinci, dekoraterji, oblikovalci in drugi so tisti, s katerimi skupaj naredimo dih jemajoče trenutke za vaju in vajine svate. Skupaj verjamemo, da je pozornost na malenkosti izkaz ljubezni do dela in spoštovanja do vajinega dne. Razumemo, da vsak popolnost dojema na drug način in znamo prisluhniti vajinemu. Želimo, da ljubezen proslavita s stilom in lepo energijo.

S klikom na fotografijo pokukaj v galerijo: