O NAS

0020_181201_blazka_poslovni.jpg

Blažka Kopač Županc

Svet vidim v vseh odtenkih, zato sem vsak dan očarana nad njegovo lepoto. Razumem želje in hrepenenja. Poznam sebe in neznansko rada spoznavam nove ljudi. Srečna sem, če nekoga osrečim. Ljubim in uživam v ljubezni, ki jo vidim v drugih. Verjamem, da ima vsak pravico sanjati in da naše sanje ustvarjajo resničnost. Menim, da je življenje prekratko, da bi se zadovoljila s povprečjem. In bolj kot drugačni, je pomembno, da smo zvesti sami sebi. Pot k popolnosti iščem skozi navdih, ki ga najdem v ljudeh in njihovih zgodbah. Ljubezen je zame pozornost, sprejemanje in tisti topel občutek pri srcu.

Kot dolgoletna organizatorka osebnih, "lifestyle" in poslovnih dogodkov ter ustanoviteljica prve slovenske Akademije za organizacijo porok in dogodkov, sem stopila korak dlje in ustanovila Infinity Events - agencijo, kjer je prostor le za butične dogodke. Prostor, kjer stranka ni le stranka, temveč oseba, ki mi veliko pomeni in jo želim osrečiti. Prostor za vse, ki cenijo predanost in veliko pozornost na vse drobne koščke mozaika, ki ustvarijo popolno sliko.

Dih jemajoče poroke, razburljive zaroke, intimne obletnice porok in dogodke, s katerimi boste očarali poslovne partnerje, bomo pripravili z vso skrbnostjo in pozornostjo. V navdih nam boste vi in vaša zgodba.

 

Za mano stoji usklajena ekipa profesionalcev, ki poskrbi za vse, kar pritiče posameznemu dogodku. Zaupam jim zato, ker uživajo v svojem delu. Dovolite, da vam skupaj pomagamo presenetiti vaše najdražje.

Karin Čemažar

Kaj je tisto, kar je pri ljubezni tako zelo pomembno, da brez nje vse v življenju izgubi smisel? Ljubezen nam, omogoča, da smo brezpogojno svobodni – da smo točno to, kar smo.


Večino časa preživim obdana z ljubeznijo parov, ki so se odločili svoji ljubezni dodati pečat in vsakokrat sem presenečena nad zgodbo in energijo, ki jo spoznam tekom načrtovanja poroke.

Prepričana sem bila, da bom postala imuna na vse ljubezenske, intimne in čustvene besede, ki mi nemalokrat preplavijo dan, pa vendarle sem spoznala, da sta prav ljubezen in sreča parov tista, ki me napolnita z energijo.

Dovolite, da skupaj napišemo vašo pravljico.

KAJ SE GOVORI?

S Primožem sva se zaljubila na prvi pogled, tudi misel na poročni dan me je spremljala skozi vseh najinih 11 let partnerstva. Želela sem si zelo osebne poroke, poroke, ki pripoveduje najino zgodbo, je ogledalo naju.
Odločena sva bila, da bova zaupala Milošu in Nataši Horvat, da ujameta trenutke najinega dneva v fotografski objektiv, ostalo je bil zgolj nepregleden oblak idej. Nataša je prepoznala potencial sodelovanja med nama in Blažko in predlagala, da se sestanemo. Že ob njenih besedah o Blažki sem imela prijeten občutek in sem se veselila prvega srečanja. Blažka je oseba, s katero je užitek sodelovati. Je pozitivna in topla oseba, kateri se lahko odpreš in zaupaš vse najbolj banalne ali odštekane misli, ki ti padejo na pamet. Je oseba, ki ji je ustvarjanje poročnih zgodb v veselje in je zato kreativna in iskrena v svojem delu. S svojimi bogatimi izkušnjami opozori in predvidi vnaprej vse možne scenarije, ter odlično vodi proces organizacije.
Kljub temu, da sem po naravi takšna, da želim imeti vse niti v svojih rokah in vedeti za vsak detajl, sem kmalu ugotovila, da je Blažka zelo dober poslušalec (bere misli hehe) in sorodna duša, ter da ji lahko določene stvari v popolnosti zaupam. Tako sva med drugim dobila najbolj ganljiv razplet najine cerkvene poroke. Z Blažko sva se namreč dogovorili, da cerkveni obred v celoti prepustim njej in pripravila je glasbena presenečenja, za katera še danes ne moreva dojeti, da so se nama zgodila in se nikoli ne bodo izbrisala iz najinega spomina.
Organizacija poroke z Blažko je pomenila nekajmesečno sproščeno "brainstormanje" in pletenje posameznih elementov poroke (ki jih je neverjetno veliko) v celoto. In najpomembneje, pomenila je popolnoma brezskrben poročni dan oziroma brezskrben teden pred poroko. Blažka je namreč poskrbela, da so vsi akterji poroke delovali točno in usklajeno in da se ni nikjer zgodila "reža", vendar se je dogajanje neprekinjeno vilo, kot prijetna simfonija.
Poroka se zgodi enkrat v življenju, zato se veseliva okrogle obletnice, morda organizacije kakšnega drugega dogodka, ko bomo z Blažko z veseljem znova sodelovali.

Monika & Primož

Blažka, najlepša hvala za vse! Priprave na poroko so bile mala malica, poročni dan pa je bil preprosto nepozaben. Spoznala sva čudovite osebe in resnično sva se ob vsem tem izjemno zabavala. Brez tebe enostavno ne bi bilo tako preprosto. Na dan poroke sva bila popolnoma sproščena, dan je potekal tako kot sva si predstavljala. Enostavno znaš prisluhniti in narediti vse tako enostavno. Tudi če na obleki odpade gumb, ga preprosto zašiješ nazaj, spotoma potolažiš nevesto, se nasmehneš in zadeve urejaš dalje. Si super-duper organizatorka. :)

Petra & Mladen